femeia

femeia e motiv de război și pace
e muză, bodyguard, sfântă și vraci,
e la capătul sexy al lui vino-ncoace
(mai ales când e plină de draci)

femeia e îmbracată în intenții bune, ca mama,
și lasă-n urmă un parfum de flori de joc
inima ei pompează prin vene, continuu, drama,
în timp ce poartă inima lui la chei, pe post de breloc

pisică e femeia și tare-i place ghemul vieții,
ziua întreaga se joacă, distrată, cu dânsul,
ascuțindu-și gheruțele pe haina tristeții
pare ca exista dinadins ca să ne coloreze râsul

iar bărbații, ei bine, continuă să existe
din ce în ce mai mult integrați în decor –
căci femeile au nevoie de cineva să insiste
să le convingă de cât de bune sunt dumnealor

Comentarii

Noi femeile suntem de cele mai multe ori niste adevarate eroine. Purtam zilnic „costumul” unei mame perfecte, a unei damne aranjate, zambim chiar daca viagta nu e roz, stam intotdeauna in spatele barbatului care are nevoie de un impuls sa se ridice, sa-si atinga cele mai impunatoare teluri.

Serios,serios?
Dragalasule,
Dintotdeauna a fost competitia intre testosteron si estrogen,eu recunosc ca voi aveti un usor avantaj fata de noi.Si atuurile sunt sensibil mai interesante si cu siguranta mai puternice.Asa ne-a lasat El,construite tot din voi. „La intrebarea – „De ce Eva a fost facuta dintr-o coasta?” rabinii au raspuns: „Nu o voi crea din cap, pentru a nu fi semeata; nici din ochi, pentru a nu fi cocheta; nici din ureche, pentru a nu trage cu urechea; nici din gura, pentru a nu fi barfitoare; nici din inima, pentru a nu fi inclinata spre gelozie; nici din mana, pentru a nu sterpeli; nici din picior, pentru a nu fi umblareata; ci dintr-o parte modesta a omului, pe care chiar si cand sta dezbracat o tine acoperita”.Si,dragalasule,in fiecare ea, exista o jumatate yang,si-n fiecare el, exista o jumatate yin.
Si esti un picut rautacios,nu toate au inima voastra drept breloc,si serios nu trebuie sa facem eforturi suplimentare sa convingem ca suntem” bune”.Eu una prefer KOH-I NOOR-ul la breloc si e suficient daca-mi cunosc valoarea!Nu tre’ sa conving masculul alpha,e suficient daca se vede cu ochiu’ liber.Regina nu are nevoie de confirmari,ea exista,se intuiesc sangele albastru si aura princiara. Nu-ti trebuie titlu,totul e atitudine,stil,educatie,poti imbraca si haina de regina si pe cea de cersetor.Daca reusesti chestia asta si cersetoarea se transforma in regina!De acord?
Sa fii iubit si dorit!
P.S.Tu pe cine-ai paria intre testosteron si estrogen intr-o competitie?O sa-mi spui ca importanta e participarea,nu TROFEUL!Am ghicit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *