mi-a zis iubită-mea

că atunci când deschidem ochii ne iubim
pentru cum arătăm
iar când îi ținem închiși ne iubim
pentru ce sîntem

Comentarii

ce filozofie de 2 bani…… problema e ca niste prostute (sau prostuti) chiar cred; apoi cand o i-au peste bot ajung sa boceasca cu disperare pe fb….. nu te supara poetule dar astfel de iluzii chiar distrug vieti

Expresia ,, o iau peste bot” (corect IAU) este incopatibila cu acest site, ca si dumneavoastra, daca aceasta e filosofia dumneavoastra! :), domnule B!

Singurul care o ia peste bot esti tu, B. Ce-i aici e departe de filosofie si lasa-ti frustrarile in urma. 😛

Poate se admitea că filosofia e de doi bani dacă reușeai să scrii mai mult de un sfert din frază corect.

O ,,i-au” peste bot…:)) grea gramatica!..dar trebuie sa recunosc faptul ca sunt de acord cu remarca.

B, tu chiar nu ai inteles motoul din banner.
Din pacate nu prea poate fi explicat. Tot ce pot sa iti spun, este ca sunt altfel de persoane, dar tu nu ai sa intelegi niciodata.
Da, ai dreptate cu fb, dar acele persoane fac parte din aceeasi categorie cu tine. Nu ai sa intelegi niciodata.

B, nu conteaza ce pricepi tu. Tine ochii deschisi si iti va fi bine… in lumea in care traiesti tu. Mi-i mila de tine. Poetule, (ca sa-l citez pe acest ignorant) tine-o tot asa! Ai multe poezii cu mesaj de suflet. 🙂

🙂 B, este poezie! lirism, sensibilitate, un roman(poate) in versuri, versuri despre viata, iar poezia nu se explica decat cel mult in cenacluri literare..pentru ca fiecare ar trebui sa gandeasca si singur/a, nu crezi? :)…si nu te supara, dar corect este „iau”

Atentie la verbul A LUA:eu iau,tu iei, el ia….

bravo B. daca facem o interpolare liniara asupra costurilor, poezia asta face chiar 2 bani, raportata la costul de achizitie al intrgului volum. sa stii ca de-asta s-au inventat orele de matematica.
„Mai vrednic oare e sa rabzi in cuget
a vitregiei prastii si sageti, sau arma s-o ridici
asupra marii de griji, si sa le curmi?”. asta am gasit-o in scrierile altui fraier ( scuze….naiv).

aveti dreptate cu gresala gramaticala. nu cred ca sunt singurul care s-a „abatut de la subiect” si a exprimat idei mai putin vesele. cei care au inteles ideea si nu s-au agatat exclusiv de greseala gramaticala felicitari se pot accepta si idei care nu convin. Oricum feedback inteles si acceptat.

Pana la urma iubita-sa tacuse de tot. Toti se uitau la B cum salivase la cei 2 banuti si cum l-ua. Bravos B. Se pare ca ai talent, nu gluma! Gluma?

Se pare ca B se explica:
„voi” deschideti ochii si iubiti-ma dupa cum arat/
cand ii tineti inchisi, iubiti-ma pentru ceea ce sunt. ;;) Felicitari B! Ai scos in evidenta prin postarile tuturor un viu si real mod de-a „iubi”. 🙂 <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *